Sustainable local food systems, guarantors of food and nutrition security

Main Article Content

María Eugenia Ramos Crespo

Downloads

Download data is not yet available.

Article Details

How to Cite
Ramos Crespo, M. E. (2023). Sustainable local food systems, guarantors of food and nutrition security. Cooperativismo Y Desarrollo, 11(3), e710. Retrieved from https://coodes.upr.edu.cu/index.php/coodes/article/view/710
Section
LEADING ARTICLE
Author Biography

María Eugenia Ramos Crespo, University of Pinar del Río "Hermanos Saíz Montes de Oca". Faculty of Economic Sciences. Center of Studies for Management, Local Development, Tourism and Cooperativism

Doctora en Ciencias Económicas. Profesora Titular de la Universidad de Pinar del Río "Hermanos Saíz Montes de Oca". Facultad de Ciencias Económicas. Centro de Estudios de Dirección, Desarrollo Local, Turismo y Cooperativismo. Pinar del Río, Cuba.

References

Asamblea Nacional del Poder Popular. (2022). Ley de Soberanía Alimentaria y Seguridad Alimentaria y Nutricional (Ley 148). Gaceta Oficial de la República de Cuba, Edición Ordinaria No. 77. https://www.gacetaoficial.gob.cu/es/ley-148-de-2022-de-asamblea-nacional-del-poder-popular

Carrascosa García, M., López García, D., & Molero Cortés, J. (2020). Sistemas alimentarios locales frente a riesgos globales: De la crisis climática a la Covid-19. Fundación Entretantos / Red de Ciudades por la Agroecología. https://www.fao.org/urban-food-actions/resources/resources-detail/es/c/1312581/

Onu. (2022). Goal 2: End hunger, achieve food security and improved nutrition and promote sustainable agriculture. Organización de Naciones Unidas. https://unstats.un.org/sdgs/report/2016/goal-02/

Onu. (2023). Objetivos de Desarrollo Sostenible. Objetivo 2: Hambre Cero. Organización de Naciones Unidas. https://jointsdgfund.org/es/sustainable-development-goals/goal-2-zero-hunger

Most read articles by the same author(s)

Similar Articles

1 2 3 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.